Fördelar

En digital årsredovisning är mobilvänlig och lätt för läsaren att ta till sig. Anno är verktyget för dig som vill kunna skapa och digitalisera din års- och hållbarhetsredovisning utan att kunna programmering. Användarvänligt på riktigt alltså!

Kontakta oss
Ändraingar sker direkt

Verktyg för digital årsredovisning

Liveredigering ger dig kontroll när du skapar din redovsining

Anno har ett enkelt och innovativt gränssnitt för användaren som bygger på WYSIWYG - What you see is what you get. "Det du ser så blir det". Det är ungefär som att jobba i Apples Keynote eller Microsofts PowerPoint, du ser med andra ord layouten medan du arbetar i verktyget. 

Lägg till en tabell rad

Digitalisera ekonomin

Även den ekonomiska delen bör följa WCAG

Hela årsredovisningen bör vara mobilanpassad och följa tillgänglighetskraven. Även ekonomin. Undvik att tvinga din läsare att ladda ner en PDF. Med Anno presenterar du även siffror och tabeller snyggt och responsivt.

Importera dina tabeller från Excel eller välj kopiera–klistra in om du hellre vill det. Alla siffror kan accentueras och/eller länkas om man vill. Exempelvis länkar du noter till notsidan. Ingen ska behöva ladda hem en PDF, hela rapporten är surfbar.

 

Samarbeta digitalt

Förenkla samarbetet när ni tar fram er års - och hållbarhetsredovisning

There is no "I" in team. Års- och hållbarhetsredovisningar är ett lagspel. Oavsett om ni tar fram er redovisning internt eller tillsammans med en reklambyrå så kan hela teamet arbeta i Anno samtidigt.

Användarhanteringen är enkel och du kan själva sätta upp vilka som skall ha tillgång.

 

Publicera genom smart api/widget

Publicera din redovisning när du vill och på egen domän

När ni är klara med er årsredovisning eller hållbarhetsrapport och det är dags att publicera använder ni vår widget som gör publiceringsmöjligheten enkel för er.

Vad gör widgeten? Scriptet läser in ditt innehåll som i sin tur kan läsas in vart ni vill på er hemsida och under vilket domännamn ni vill. Välj själv när publiceringen sker och till vilken adress. En annan fördel med widgeten är att den kan känna av om det dyker upp fler publicerade rapporter och automatiskt lägga till dom. Så har du en samlad lista med flera rapporter, slipper du tänka på att lägga till dom.